RTV Stichtse Vecht

3FM Serious Request: Lifeline bezoekt Stichtse Vecht

Dit jaar ziet 3FM Serious Request: Lifeline er anders uit dan voorgaande jaren. Drie dj-teams gaan door Nederland lopen om actievoerders te bezoeken en dus door het hele land heen live radio te maken. In de nachtelijke uren (03.00 - 09.00 uur) op maandag 24 december touren DJ's Sander & Eva door Loenersloot, Loenen, Kerklaan, Nieuwersluis, Breukelen en Maarssen. Het thema is: 'Kom in actie om levens te redden in Nederland én daarbuiten.'

3FM Serious Request 2018 is nieuw van opzet. Dit jaar dus geen Glazen Huis, maar in de week voor kerst (18 – 24 december) lopen drie teams van twee 3FM dj’s, 24 uur per dag een barre tocht door heel Nederland. Op kerstavond hopen ze allemaal aan te komen bij het hoofdkwartier TivoliVredenburg in Utrecht: de stad waar 3FM Serious Request in 2004 begon.

Ook nieuw dit jaar is dat je een ‘eigen doel kunt kiezen’ waarvoor je in actie komt: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld of  noodhulp bij oorlog en conflicten. Het dj team  Eva Kooreman & Sander Hoogendoorn komt langs in onze regio. Zij maken al lopend ook radio!

Wat kun jij doen?
Verzin een leuke actie samen met je familie, vrienden, sportmaatjes, koorleden of anderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het organiseren van een gamemarathon in de kantine van de plaatselijke voetbalvereniging, een marathon zingen met je koorclubje, een restaurant in je eigen huis of een rooftopparty op je eigen dakterras midden in de winter: alles dat geld oplevert voor het Rode Kruis is geoorloofd. En…. het is goed mogelijk dat de dj’s naar jouw actie toekomen om verslag te doen, een handje te helpen of te ondersteunen! Belangrijk is om je actie altijd aan te melden op www.3fm.nl/kominactie, dan maak je kans op een bezoek van de dj’s! Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request, maar weet je nog niet hoe? Kies dan een kant-en-klare actie. Als je een actie hebt aangemeld krijg je een persoonlijke actiepagina, promomateriaal en tips en tricks om jouw actie tot een succes te maken. Wie weet staan Eva & Sander in december opeens bij jou op de stoep!